Geplaatst op 1 November 2011

Vorige pagina
Modern Warfare: LIEVER EEN BLOEDBAD DAN EEN SPERMADOUCHE

Modern Warfare: LIEVER EEN BLOEDBAD DAN EEN SPERMADOUCHE

Leuk als je wordt uitgenodigd voor de VIP-lancering van de game Call of Duty Modern Warfare 3. Speciaal een Twittertje aan gewijd omdat ik er enthousiast over was, waar ik dus eigenlijk het spel mee promootte. Enkele dagen voor de daadwerkelijke premiere is het echter andere koek. Ik word namens de Amerikaanse uitgever Activision afgezegd. Want je weet: zoveel mogelijk mensen kapot knallen is liev, maar sex is vies.


Dus eerst krijg je een enthousiaste uitnodiging. Het kon niet op: gratis Xbox 360, gratis game, erg leuk allemaal. En dan volgt dit mailtje:

'vervelende mededeling. De Amerikaanse uitgever van Modern Warfare 3 heeft
aangegeven dat ze liever geen vertegenwoordigers van de adult
entertainment industrie op het feest toelaten. En dus moeten er een aantal
dames in Engeland en Nederland worden afgezegd. Ik weet het, een beetje
hypocriet, maar de VS is de VS en ik ben just the messenger.

Met excuses,
(een presentator van GameKings)

Kijk, Activision kan zich prima vinden in een orgie van geweld waarbij je hoofden uit elkaar kan laten knallen, ledematen van iemands romp af kan schieten en iemands keel kan doorsnijden (overigens heb ik geen enkele moeite met zulke games). Maar pas op, want je associeren met iemand uit adult-industrie kan echt niet door de beugel. Want mensen vermoorden is netjes, er de liefde mee bedrijven niet. Dat is vies. Ik zeg maar zo: liever een spermadouche dan een bloedbad.

Klik op de foto┬┤s om ze te vergroten

Reacties

Aanbevolen artikelen