Dien een klacht in

We streven continu naar het waarborgen van de kwaliteit van onze website en het bieden van een veilig platform voor onze klanten. Als je desondanks van mening bent dat onze website illegale content of diensten bevat, of content die anderszins de regels van creditcardmaatschappijen of andere regulerende autoriteiten schendt, nodigen wij je uit om een klacht in te dienen. Je kunt hierbij denken aan die auteursrechtelijk is beschermd, minderjarigen betrekt, haat aanzet, of gerelateerd is aan drugs of terrorisme. Hieronder vind je instructies over hoe een klacht in te dienen.

Online indiening

Je kunt jouw klacht indienen via ons speciale online klachtenformulier dat beschikbaar is onderaan deze pagina. Geef gedetailleerde informatie over jouw bezorgdheid, inclusief de aard van de inhoud, eventuele transactiedetails en uw contactinformatie voor opvolging.

Wat er vervolgens gebeurt

  • Nadat je jouw klacht hebt ingediend, ontvang je een ontvangstbevestiging van jouw klacht.
  • Binnen zeven werkdagen zal ons compliance team jouw klacht grondig onderzoeken en het probleem dat het onderwerp is van jouw klacht oplossen. Je ontvangt een melding met de resultaten van ons onderzoek en de ondernomen acties.
  • In het geval er bewijs is van illegale content, zullen we die content onmiddellijk verwijderen.

Vertrouwelijkheid

Jouw privacy en veiligheid zijn belangrijk voor ons. Alle klachten worden vertrouwelijk behandeld, en jouw informatie zal alleen worden gebruikt voor de verwerking van de klacht. We hechten veel waarde aan het bieden van een veilige en conforme omgeving. We willen je hartelijk danken voor jouw hulp.Bedrijfsgegevens

Kim Holland Producties B.V.

Bezuidenhoutseweg 65 70

2594AC 's-Gravenhage

BTW-nummer: NL810089865B01

KVK-nummer: 27164212

+31 6 549 705 28

support@kimholland.nl

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Akkoord | Niet akkoord